kaspersky internet security 2010

Go down

kaspersky internet security 2010

Post  O[r]I[o]N[i] on Fri Sep 18, 2009 6:59 am

Kaspersky Antivirus 2010

Mund te shkarkoni Kaspersky internet security 2010 versionin trial ne : http://www.kaspersky.com/trials
Me pas e insatloni ne Pc me licensen 30 ditore qe ka vete.

Me pas 1) Shko tek KS2010 klik settings-options-dhe caktivizo self defence.
2) Caktivizo antivirusin
3) Start-Run-shtyp "regedit" dhe pastaj enter
4) ctrl+f dhe shtyp "productstatus" pastaj enter
5) kliko dyher tek "productstatus" dhe nderroje nga Relase ne Beta dhe ok
6)hap antivirusin dhe aktivizo licensen e re Beta tek avtivate new license
7) riaktivizo self defence
8)jepi update dhe shijo antivirusin e ri

O[r]I[o]N[i]

Posts : 1
Join date : 2009-09-18

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum